NOORA

Moi! Ihanaa, kun olet kiinnostunut sivuistani. Kerron tässä hieman tanssitaustastani, tanssilajeista joita opetan sekä minusta tanssinopettajana.

Olen tanssinut noin 17-vuotta. Aloitin tanssimisen lattareilla ja itämaisellatanssilla. Näistä jälkimmäinen vei heti sydämeni täysin ja koin ensimmäistä kertaa, miten voi olla yhtä musiikin kanssa ja kertoa tarinaa kehonsa liikkeillä. 

Ehdin harrastaa tanssia intohimoisesti noin kaksi-vuotta, kunnes aloin itse ohjata tunteja. Olen pitänyt todella monenlaisia tunteja lattareista lihaskuntojumppiin ja stripaerobicistä perinteiseen itämaiseentanssiin. Olen aina halunnut suunnitella tuntini sisällöt itse. Käytin urani alussa satoja tunteja siihen, että mieten millä lihaksella minkäkin liikkeen teen ja miten pienikin kehon asennon muutos ja myös muutos tunnetilassa vaikuttaa liikkeen laatuun.

Vuodesta 2019 olenkin opettanut itse luomiani lajeja: Bellydance with metal music, joka syntyi rakkaudesta metallimusiikkiin ja itämaiseentanssiin sekä Feminine energy-dance, jossa hyödynnän energiahoitajankoulutustani tanssin ohessa. Minulle on todella tärkeää että en ota vaikutteita ulkopuolelta vaan ideoin kaiken itse. Tanssi onkin minulle myös taidetta.

Haluan tanssinopettajana antaa oppilailleni iloisen irtioton arjesta. Kannustava, hyväksyvä ja yhteisöllinen ilmapiiri on se mitä haluan tunneilleni luoda. Haluan myös saada oppilaani huomaamaan omat vahvuutensa ja potentiaalinsa. Tanssimisessa ehdottomasti tärkeintä on se miltä se tuntuu, ei se miltä se näyttää.


Eräs tanssinopettaja sanoi minulle tanssiani nähtyään "Olen 30-vuotta odottanut, että näkisin jonkun tanssivan myös sielullaan ja sinussa näin sen"  Nuo sanat kuultuani tiesin tehneeni jotain oikein. 

Tämän haluan sinullekin opettaa: Tanssi sielullasi ja sydämelläsi, keho kyllä seuraa!


Halein:

Noora


Luo kotisivut ilmaiseksi!